Hae
Aino Mäkelä

Räikeetä lahjontaa ja armotonta punttia!

Mä oon sinällään aika järkevä tyyppi – suunnitelmallinen ja harkitseva. Kauppaan mennään lähes aina kauppalistan kanssa enkä vietä aikaani kaupungilla notkuen kierrellen vaatekauppoja heräteostoksia tehden. Ennemminkin voisin siis olla harkitseva rahankäyttäjä? 😀

Kuitenkin välillä on ihana hemmotella ja palkita itseään. Se on musta tärkeää – kun asettaa tavotteita, on hyvä luvata itselle myös joku pieni palkinto tavoitteen saavuttamisesta 🙂 Pitkän tähtäimen tavoitteista on tietty aina luvassa joku hieman isompi ja kivempi juttu itselle!

Vuoden alussa lupasin itselleni, että kun olen ollut viisi viikkoa tupakoimatta ostan itselleni tupakoimattomuudella säästetyillä rahoilla uusia treenivaatteita! Ja voi sitä riemua kun viime viikolla kaivoin rahapurnukastani setelit (kymppi per viikko!) ja suuntasin kaupungille.

Trikoot 19,90€ / toppi 9,90€ / urheilurintsikat 9,90€ / sukat 7,95€ – kaikki H&M 😀

Olen palkinnut itseäni viimeaikoina muutenkin. On kiva tehdä itselle kivoja juttuja, kun ne on ansainnut kovalla työllä ja päättäväisyydellä. Kerron näistä palkinnoista myöhemmin lisää, kunhan ovat enemmän ajankohtaisia – hih 🙂

Kai tekin muistatte välillä lahjoa itseänne?! 🙂

Suosin ennemmin juuri tälläisiä oikeasti kivoja, hyödyllisiä ja motivoivia palkintoja pitkän tähtäimen tavotteisiin. ”Jos käyn salilla, saan kotimatkalla hakea kaupasta suklaalevyn.” -tyyliset palkinnot eivät ole kovin hyödyllisiä eikä motivoivia 😀 Kannatta miettiä mitä todella haluaa ja mistä oikesti tulee hyvä mieli, niin sen tavoitteenkin eteen jaksaa tehdä ihan erillailla töitä.

Tänään oli sitten tietty uudet treenivaatteet päällä ja ahh, olihan mukavaa!
Toppi on kyllä kokoa liin iso… millonkohan sitä oppii ostamaan oiken kokosia vaatteita? 😀

 
Tänään oli kyllä mielettömät fiilikset salilla. Mulla oli niin raskas työpäivä, että piti päästellä höyryjä oikeen kunnolla… intervallilämmittelyjen jälkeen hiki valui niin ettei meinannu ote pysyä tangossa kun tein maastavetoja ;D Tein kunnon jalkarääkin – ensin laitoin lihakset kunnolla töihin kovilla painoilla ja lyhyillä sarjoilla ja lopuksi väsytin kunnolla piiitkillä sarjoilla. Jos tänään ei venyttele, niin huomenna voi tuntua aika ilkeeltä, nimittäin se väsytys kyllä toimi ja sain just sellasen tuntuman, mitä kaipasinkin.. 😀 Treeni kyllä taas teki tehtävänsä, toimii mulla ilmasena terapiana ja nyt taas on suupielet ylhäällä.
Ja ekaa kertaa ainakin puoleen vuoteen meidän salilla oli uusi hottis! Mä olin ihan nolo, kun vaan unohduin välillä tuijottaan sitä.. joten jos luet tätä, niin saa soitella ;D

Maastaveto 15x20kg, 4x12x40kg
Kyykky tangolla 4x12x50kg
Takapotku 4x12x50kg
Loitontaja taljassa 4x12x10kg (pakko myöntää, että tässä ois pitäny olla enemmän painoa! ei tuntunu tarpeeksi)
Prässi 4x25x60kg
Kyykky, kinesis 4x25x4
Loitontaja laitteessa 4x25x25kg

Oikein mukavaa perjantaita kaikille!<3
Olkaahan kiltisti 🙂

6 kommenttia

 1. Sarppuli kirjoitti:

  Onko muuten vielä nettishoppailulakko! 😀 ja hyvvee viikonloppuu! En lupaa olla kiltisti huomenna ^__^

  • Aino kirjoitti:

   Ai mulla vai? Ei oo – se oli vaan tammikuun juttuja hahha 😀 Nojoo sun ei tarvikkaan, piät hauskaa nyt oikeen olan takkaa ku sulla on niin hyvä bilekompania siellä kasassa! Pusss <3

 2. Venla Jumppaa kirjoitti:

  Onnea tupakoimattomuudesta, hieno saavutus 🙂 ja kivoja treenivaatteita!

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos, rehellisesti sanottuna näin kahdesan vuoden röökaamisen jälkeen fiilis on nyt aika mahtava kun on vihdoin päässyt eroon! H&M:llä oli kyllä ihanan pirteän värinen valikoima, tykkäsin kovasti 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  No vitsi voin kyllä kuvitella sen fiiliksen kun pääsit vaateostoksille 😀 Mä palkitsen itseni kuukauden treenien jälkeen shoppailureissulla Yves Rocherille.

  • Aino kirjoitti:

   Oiii kosmetiikkaa! Vois itsekin seuraavan tavotteen palkinnoksi hommata jotain ihania voiteita ja tuoksuja, ahhh 🙂 Tsemppiä treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.