Hae
Aino Mäkelä

Älä mene pois

Eilen just ennen nukahtamistani kuulin tän biisin ja mulle tuli siitä niin hyvä fiilis, ihan sellainen hykertelevän rakastunut, että halusin jakaa tän saman fiiliksen teillekkin. Jos siis vähänkään meinaa harmittaa niin istu alas, laita kuulokkeet korville ja paina playtä. Keskity sanoihin, anna niiden kutkutella sun korvia ja nostaa hymyn sun huulille.

Ihana, ihana biiiisi!

Musiikin voima on kyllä ihan ällistyttävä. En tiedä saanko kiittää Anssi Kelaa vai ketä, mutta nukuin viime yönä hämmästyttävän levollisesti hektisestä päivästä huolimatta. Nyt jaksaakin sitten taas hymyilyttää entistä enemmän – aina touhukkaan viikon lopun yli kohti tulevaa maanantaita 🙂 Toivottavasti teillä on ihana, lämmöntäyteinen viikonloppu edessä!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

PS. Mitä tykkäätte blogin uudistuksesta – HOT or NOT?

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Toi on niin ihana biisi!! Mäki kuulin ton vasta eilen ekaa kertaa, kun katoin Anssi Kelan suoraa lähetystä Facebookista – siis miten oon voinu missata ton biisin?:’DD
    Mut ah, kuuntelin nyt aamulla uudestaan ja ai että, miten hyvä fiilis tuli :’) ihana kappale<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.