Hae
Aino Mäkelä

Vartin tehotreeni pepulle!

Aina ei päivästä löydy aikaa kunnon treenin vetämiseen, mutta uskaltaisin väittää että joka päivä löytyy aikaa ainakin vartti aikaa hikoilemiseen? 😉 Kiireisinä päivinä vartin pikatreenit on loistavia energiapiikkejä ja fiiliksen nostattajia! Aikaa vastaan tehtävät HIIT-treenit toimii myös loistavasti peruskunnon kohottajina ja totuttaa elimistöä maitohappoihin sekä parantaa sen sietokykyä – treenikertojen kertyessä toistomäärät kasvaa kuin silmissä!

Vartin tehotreenin aikana ei paljoa kerkeä muita asioita miettiä, joten se on myös loistava irtiotto stressaavan arjen keskellä. Koska eilen aloitettiin peppubuumilla niin seuraavaksi onkin vuorossa alle vartin mittainen tehokas HIIT-rykäisy alakropalle! Valmiina?! 😉

Treeni koostuu viidestä liikkeestä ja kolmesta kierroksesta, joissa kaikissa liikkeet tehdään putkeen ilman taukoja. Kierrosten välillä on minuutin mittainen hengähdystauko. Ensimmäisellä kierroksella jokaista liikettä tehdään 45sekunttia, toisella kierroksella minuutin ajan ja viimeisenä 30sekunnin tehokierros, jolloin painetaan täysiä ja annetaan itsestä viimeisetkin voimat irti!

Onko selvä, mitään kysyttävää?! 😉 Ja eikun menoks!

Liikkeet ja suoritusjärjestys
– luistelukyykky
– vuorikiipeilijä
– askelkyykky eteen
– burbee hypyllä
– ”nopeat jalat” eli vuoroaskellus/tasajalkahyppy matalalle korokkeelle/portaalle

Tehokasta torstaita ja laittakaahan pakarat tulille! 😉 Ja muistakaa, että kyykyissä mennään alas eikä eteen jos haluaa sen kunnon poltteen sinne takalistoon.

<3 Aino OLYMPUS DIGITAL CAMERAPSSSST! Kunnon hikitreenin jälkeen nesteytyksestä on hyvä pitää huolta 😉 Jos ette oo vielä maistanu kookosvettä, niin RAW2U-verkkokaupassa on viikon tarjouksessa banaaninmakuinen kookosvesi 500ml -15% ! Sen lisäksi, että kookosvesi on loistava nesteyttäjä niin tää maistuu myös ihan älyttömän hyvälle – käy ihan vaikka limunkin korvikkeeksi. Terveyspirkko suosittelee!

2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Noita tehotreenit toimii hyvin myös perustreenin päätteeksi sellasena loppukirinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.