Hae
Aino Mäkelä

3x arjen pelastaja

Mun arki on aika kiireistä, ja se yhdistettynä mun mukavuudenhaluiseen luonteeseen saa yleensä aikaan sen etten jaksa ihan hirveästi panostaa itteeni. Haluaisin siis ihan hirveästi, mutten vaan priorisoi sitä ykköseksi ja oonkin monesti kertonut teille, että mä ennemmin herään aamulla tunnin aiemmin treeneihin entä vartin aiemmin jotta kerkeäisin laittautua.

Jotenkin se ei vaan oo mun juttu.

Tietysti silti haluan näyttää inhimilliseltä aina ovesta ulos lähtiessäni ja tuntea oloni freshiksi. Siihen ei onneksi tarvita kovin paljon taikoja eikä hirveää läträämistä kosmetiikan kanssa, joten tässäkin mielessä allekirjoitan less is more ajattelun ihan täysin.

3x arjen pelastaja

Mun arjessa on kuitenkin kolme päivittäistä lempparia, jotka on pelastanu mun monta päivää olemassaolollaa. Ne on läpäisseet mun tiukan seulan sillä oon kosmetiikan, kuten ruokanikin, suhteen hieman natsi – nää on puhdasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa, sekä hoitaa asiansa moitteetta.

 1. Schmidt’s deodorantti on ensimmäinen oikeasti toimiva luonnonkosmeettinen dödö, jota oon testannut! Mä oon aikamoinen kuumakalle ja hikoilen aika herkästi, joten toimiva deodorantti on ihan välttämätön kaveri – ja tää ei sisällä alumiinia, parabeenia tai ftalaatteja. Ja on muuten vegaaninenkin! Vaikuttavina aineina löytyy mm. soodaa ja kookosöljyä, joita käytän muutenkin paljon hygenian hoidossa.
 2. Kookosöljy – YES please! Tätä mä käytän ihan kaikkeen ja etenkin iltaisin – pesen sillä kasvot, purskuttelen hampaat ja rasvaan ihon. Aina välillä teen siitä kasvo- ja hiusnaamioita, sillä mun iho suorastaan raskastaa sitä – etenkin näin syksyisin kun ilmat kylmenee. Jos mun pitäis valita vaan yks kosmetiikkatuote, se olis tää.
 3. Naturadon BB-voide on kaikista testaamistani paras ja tietysti luonnonkosmeettinen. Se tekee mun ihosta tasaisen ja kuulaan, ja kaiken lisäksi sen sisältämä hyaluronihappo kiinteyttää ihoa! Aika täydellistä siis, vai mitä? Tää BB-voide on lisäksi todella riittoisaa, sillä oon käyttänyt tätä samaa tuubia maaliskuusta asti.. Usko tai älä!

Näiden lisäksi on muutamia muita juttuja, jotka oon kokenut arkea helpottaviksi. Yksi niistä on päivittynyt hipiä, jota ylläpidän mun ruokavalion avulla. Toinen on ripsenpidennykset, jotka on helpottanu mun arkea ihan älyttömästi ja kolmas puolestaan on siistit kynnet – ne antaa aina huolitellun vaikutelman ja sellaisen fiiliksen, että pitää huolta itsestään (vaikka todellisuudessa siihen ei oliskaan sen enempää aikaa!).

Mitkä teidän päivittäiset suosikit on? Niitä on aina hauska kuulla ja saada uusia vinkkejä, joita on aina kiva kokeilla itsekin!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

6 kommenttia

 1. hanna kirjoitti:

  Mulla päivittäiseen juttuun vaikken kunnolla kosmetiikan kanssa läträiskään on kulmien laitto, sopiva sotkunuttura ja pieni määrä peiteainetta silmien alla ilmettä kirkastamassa. Niin ja döksä tottakai. Nyt talvea kohden aion taas sisällyttää kookosöljyn niin ruokavalioon kuin kosmetiikankäytön rutiineihin, se on niin hyvä tuote kaikkeen!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Aino kirjoitti:

   Ahh joo, kulmat! Ne on kyllä aika näppärä tapa saada lisää ilmettä, ja itseasiassa oon pari kk sitten kestovärjännyt omani – kerkesin jo ihan unohtamaan 😀 Ja joo kookosöljy on ihan huippu ja niin monikäyttönen, onneksi oon löytäny sen mun elämään:)

 2. mirka kirjoitti:

  Hei! Olisko sinulla suosittaa joitain ekoshampoota ja hoitoainetta? Myöskin mahdollisimman hellävarainen joka tulisi pienen lapsen todella pitkiin hiuksiin. Joka kerta en edes häneltä pese hiuksia muulla kuin vedellä mutta pitkätukkaisena välillä on pakko käyttää joitain tuotteita. Mikä merkki oliai mahdollisimman eko ja hellä? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Moikka! 🙂 Mähän en itse käytä mitään shampoota tai hoitoainetta, joten ihan kaikista ei oo kokemusta 🙂 Mutta Urtekramin on tosi hyviä, ja erittäin hellävaraisia on Less is moren luomushampoot ja -hoitoaineet – jälkimmäistä suosittelisin kokeilemaan ensimmäisenä!

 3. Satu kirjoitti:

  Hei!
  missä oot laittanu sun ripsienpidennykset? Itellä kerran ollu ja silmät ei kestäny mut laittajakaan ei ehkä ollu sielt parhaimmasta päästä.. Mietin vaan sitä liimaa ja sen ainesosia..

  • Aino kirjoitti:

   Moikka! Mun tuttu täällä Jyväskylässä laittaa mun ripsiä 🙂 Se liimahan ei välttämättä kaikista herkkäsilmäisimmille sovi – sitä odotellessa, että sen sais jonain luomuversiona.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.